Sanering Sollentuna Stockholm

Projekt Info

 • Designdatum

  Maj 2019

 • Kategori

  Rivning, Sanering

 • Plats

  Sollentuna

 • Kontraktsinvesterare

  Rivning Stockholm

Som en del av rivningsprocessen sköter Rivning Stockholm saneringen och vi utförde sanering Sollentuna. Detta sker alltid innan rivning och innebär att vi själva med egen personal sanerar i egen regi.

Sanering Sollentuna, Stockholm

Vi utför alla typer av saneringar, exempel är asbest, PCB och marksanering. Ta gärna en titt på bilderna från det arbete som vi utförde vid denna villa i Stockholm nedan för att se några exempel.

Om du undrar över något går det även bra att kontakta oss.

Vi på Rivning Stockholm utför många typer av arbeten och tjänster inom allt från håltagning i betong till rivning och sanering.Vid ett av våra uppdrag i Stockholmsområdet utförde vi rivning av vind, håltagning, delrivning av alla lägenheter i fastigheten samt asbestsanering i källare.

Ta gärna en titt på bilderna från det arbete som vi utförde i Stockholm för att se några exempel.Om du undrar över något går det även bra att kontakta oss.Vår högsta prioritet är att leverera kvalitet & säkerhet. Våra erfarna medarbetare tar hand om detaljerna. Ett övergripande ansvar innebär att vi har möjligheten att leverera ett högkvalitativt resultat.

Sanering i Sollentuna Stockholm

 

Takläggare i Stockholm, Stans bästa takläggare: M Plåt & Bygg AB

kostnadsfri takbesiktning