sanering Stockholm

Sanering Sollentuna – Rivning Stockholm

Som en del av rivningsprocessen sköter Rivning Stockholm saneringen och vi utförde sanering Sollentuna. Detta sker alltid innan rivning och innebär att vi själva med egen personal sanerar i egen regi. Vi utför alla typer av saneringar, exempel är asbest, PCB och marksanering.

Ta gärna en titt på bilderna från det arbete som vi utförde vid denna villa i Stockholm nedan för att se några exempel. Om du undrar över något går det även bra att kontakta oss.

Det finns alltså en mängd typer av tjänster som kan behövas vid en ombyggnation och som vi på Rivning Stockholm kan hjälpa till med.

Takläggare i Stockholm, Stans bästa takläggare: M Plåt & Bygg AB

Är det dags att riva i hemmet, företagslokalen eller en hel byggnad? Vi utför rivning av allt från små projekt såsom badrum till rivning av hela hus och annan infrastruktur.

Vid större rivningsprojekt såsom rivning av hela byggnader eller infrastruktur såsom en bro eller en tunnel krävs noggrann planering. Till att börja med måste man se till att ha alla tillstånd redo och att säkra av området så att ingen i omgivningen kommer till skada.

Letar du efter en högkvalitativ leverantör av rivning, demontering, håltagning eller sanering i Stockholm?
kostnadsfri takbesiktning

Sanering Sollentuna – Rivning Stockholm

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *