Rivning sundbyberg Stockholm

Vid detta uppdrag i Sundbyberg, Stockholm utförde vi rivning

Rivning sanering sundbyberg stockholm, Vid detta uppdrag i Sundbyberg, Stockholm utförde vi rivning. Det finns många typer av material som innehåller asbest och många utrymmen där dessa material finns. I detta specifika fall gällde det rivning i alla rum.

Det finns alltså en mängd typer av tjänster som kan behövas vid en ombyggnation och som vi på Rivning Stockholm kan hjälpa till med.

Ta gärna en titt på bilderna från det arbete som vi utförde vid dessa lägenheter i Stockholm ovan för att se några exempel. Om du undrar över något går det även bra att kontakta oss.

rivning sanering sundbyberg stockholm

Takläggare i Stockholm, Stans bästa takläggare: M Plåt & Bygg AB

Är det dags att riva i hemmet, företagslokalen eller en hel byggnad? Vi utför rivning av allt från små projekt såsom badrum till rivning av hela hus och annan infrastruktur.

Vid större rivningsprojekt såsom rivning av hela byggnader eller infrastruktur såsom en bro eller en tunnel krävs noggrann planering. Till att börja med måste man se till att ha alla tillstånd redo och att säkra av området så att ingen i omgivningen kommer till skada.

Letar du efter en högkvalitativ leverantör av rivning, demontering, håltagning eller sanering i Stockholm?
kostnadsfri takbesiktning

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *